Competiție lansată de Comisia Europeană pentru antreprenori tineri și antreprenori cu experiență – EYE Innovator Award 2023


Universitatea Stefan cel Mare din Suceava (USV), în calitate de Organizație Intermediară în cadrul programului Erasmus pentru Tinerii Antreprenori (EYE), vă invită să vă depuneți candidatura în cadrul competiției EYE Innovator 2023. Aveți șansa să deveniți cel mai apreciat antreprenor al anului 2022, să vă impulsionați afacerea, deschizând și mai multe uși pe plan internațional!

Antreprenorii câștigători, un antreprenor tânăr și un antreprenor cu experiență, vor fi premiați cu o participare la unul dintre cele mai mari evenimente de networking din Europa pentru IMM-uri care se va organiza în 2023.
De asemenea, 4 finaliști ar fi invitați să participe personal la ceremonia de premiere în timpul celei de-a 30-a reuniuni a rețelei EYE, care se va organiza în Santiago de Compostela, Spania, pe 7 martie 2023.

Vă încurajăm să vă depuneți candidatura înainte de data limită de 1 februarie (23:59:59 CET) pentru EYE INNOVATOR AWARD 2023. Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, punct local de contact EYE, vă stă la dispoziție cu detalii. Nu ratați această oportunitate excepțională!

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul web al programului European business exchange programme – Erasmus for Young Entrepreneurs (erasmus-entrepreneurs.eu)
Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la Santiago de Compostela!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *